Jsi správný Kohoutovičák?

Pak pro tebe něco máme

To mě zajímá »


KOHOUTOVICKÝ JARMARK A FESTIVAL GURMÁNŮ

Chtěli bych moc poděkovat vám všem, kteří jste dnes vyplnili slunečnou neděli společným programem na náměstí při Kohoutovický jarmark & festival gurmánů. Bylo to velkolepé a bylo to moc prima!

Děkujeme také všem, kteří se na vzniku dalšího pokračování této akce zapříčinili, především pak místostarostovi, Michal Velička, který společně s odborem OSPŠK a firmou Aretra PRO akci uspořádal. Vážím si té práce, i každého ze "stánkařů", kteří dnes rozzářili úsměvy nespočet tváří nás Kohoutovičáků, DĚKUJEME! ✌️

...Neděli v Brně zpříjemňoval stovkám lidí Kohoutovický jarmark a festival gurmánů. Akce uspořádaná místní radnicí se konala teprve podruhé. Na návštěvníky čekal na prostranství před tamní poliklinikou pestrý program.

Pořadatelé lákají na pestrý program a různorodou nabídku produktů či pokrmů. „Pro každého jsme připravili něco. Děti si užijí tvořivé dílničky nebo se svezou na ručním kolotoči. Dospělí mohou přijít na maso nebo třeba pivo," vyjmenovává kohoutovický starosta Jakub Hruška. Už teď má s kolegy jasno, že znovu se akce uskuteční v září.

Okamžik pravdy se blíží. Čtyři pánové se ale nejdřív musí představit přihlížejícím divákům. Povinné kolečko končí a muži už berou do ruky hořký nápoj. Stačí pak několik málo vteřin a je hotovo. „Brno, Kohoutovice," vykřikuje podle pokynů vítěz v květované košili. Na vypití piva stačilo Vaškovi z Kohoutovic pouhých 4,4 vteřiny. Soutěž je součástí Kohoutovického jarmarku a festivalu gurmánů, na který po velkou část neděle míří stovky Brňanů.

(citace: denik.cz,)



Publikoval/a: Jakub Hruška, 07.06.2022